Outing(s)

This content has been archived. It may no longer be relevant

I nuläget har jag ingen bil. Detta är lite problematiskt då USA generellt, och Texas specifikt, är en bilkultur. Resultatet är att man utan bil är ganska bunden till endera campus eller vänner med bil när man bor här. Lyckligtvis så har många av mina vänner här en bil och även om det inte har gått jättemycket tid sedan jag kom hit har jag hunnit med två små utflykter med olika konstellationer av personer.

Den första turen gick in till stan då Josh ville till banken och växla pengar och jag ville in till en lokal gitarrbutik. Så jag, Josh och min rumskamrat Chris tog en kort tur där vi gjorde dessa två saker, plus besökte en butik som säljer Hot sauce. Rätt mycket Texas-känsla över en sådan butik. Både jag och Josh köpte varsin flaska och jag kommer definitivt att besöka den butiken igen för att ytterligare botanisera bland hyllorna. Dessutom kan man smaka på de flesta såserna där så man vet vad man köper.

https://instagram.com/p/6gG6-mAGkI/?taken-by=ollenykvist

Idag besökte jag och ett annat gäng Blue Hole, en lokal hot spring som ligger bara några minuter från campus.

View post on imgur.com

Det var skönt att bara komma iväg och göra något så man inte bara spenderar tid på campus.

View post on imgur.com

Både luften och vattnet var varmt och härligt.

View post on imgur.com

Därefter åkte jag, Amanda och Haleigh förbi snabbmatskedjan Sonic för att köpa Slushies och Milkshakes. Jag tog en milkshake. Oreo och Cheesecake. Det var som att äta smält glass. Gott, men väldigt tungt.

View post on imgur.com

Förhoppningsvis löser sig bilsituatioen genom att jag får grönt ljus för att få köra på mitt svenska körkort här i ett år, och hittar en bil, men tills dess får jag hänga på när andra åker någonstans. Det verkar i alla fall inte svårt att hitta någon för att ta en tur.

Strax ska några av oss samlas i ett rum för ännu en movie night (vi har haft 2 hittills). Filmen är inte bestämd än, men min röst ligger på Hot Fuzz.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *